Content Image

A társasházkezelésben az elmúlt évek során megszerzett tapasztalataink szerint megfelelő gazdálkodással és az optimális, az ár-érték aránynak leginkább megfelelő szolgáltatásokkal akár 20%-os, megtakarítás érhető el éves szinten a közös költségekből, amelynek előnyeit egyetlen tulajdonos számára sem kell külön ecsetelni.

Fontos alapelveink egyike, hogy a tulajdonosokat anyagilag a lehető legkisebb mértékben terheljük. Felújítási és egyéb munkálatok elvégeztetése során, minden esetben versenyeztetjük a szolgáltatókat és a legkorrektebb ajánlatot, fogadjuk el.

Célunk a társasházi lakóközösség számára könnyen áttekinthető, kiszámítható, gazdaságos működés biztosítása. Erre garancia sokéves közös képviselői gyakorlatunk. A közös képviselettel kapcsolatos teljes körű, modern, korrekt, megbízható szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára.

Irodánk centralizáltsága biztosítja, könnyű elérhetőségünket, a távolabbi partnereink számára is teljes értékű ügyintézést. Irodánk rendelkezik teljes jogi, műszaki, könyvelési illetve házkezelési háttérrel. Az elmúlt évek során szoros és megbízható munkakapcsolatot alakítottunk ki számos egy lakóközösség számára gyakran szükséges szolgáltatóval (víz-gáz szerelő, villanyszerelő, zárszerelő…….) így a felmerülő hibák kijavítása szinte minden esetben azonnali, de mindenképpen huszonnégy órán belül történik. Kérjük tekintse meg referenciáinkat és kérje ajánlatunkat.

Üdvözlettel: Kocsis Endre

Kocsis-Angyal Kft.