A társasházkezelésben, ingatlan üzemeltetésben több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezünk amely garantálja, hogy tevékenységünkkel minden eddigi és leendő ügyfelünk elégedett lehet. Cégünk Budapesti székhellyel rendelkezik, innen kerül ki ügyfeleink túlnyomó többsége. Vállaljuk kis létszámú lakóközösségek 6-9 lakásos lakóközösségek képviseletét de több száz lakásos lakóparkok tulajdonosai is fordulhatnak hozzánk bizalommal.

A tényleges szakmai munkát magasan kvalifikált közös képviselő munkatársaink végzik, de a könyvelésnél a kiemelt figyelmet igénylő feladatokat, mint a bevallások, bérszámfejtést nagy tapasztalattal rendelkező könyvelőre bízza képviseletünk. A társasházi pályázatokat folyamatosan figyelemmel kísérjük az interneten a helyi önkormányzatok weboldalán. Egyik fő motivációnk, hogy a társasház üzemeltetését úgy kell megoldani, hogy a lakóközösség számára anyagilag a lehető legkevésbé megterhelő legyen. A tulajdonosokat a közgyűléseken tájékoztatjuk a lehetőségekről és amennyiben a közgyűlés úgy dönt, hogy szeretne pályázni, akkor cégünk elkészíti a pályázatot a társasház számára, pl szelektív szemétgyűjtés, kertépítés. A társasházkezelésben, ingatlan üzemeltetésben több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezünk amely garantálja, hogy tevékenységünkkel minden eddigi és leendő ügyfelünk elégedett lehet. Cégünk Budapesti székhellyel rendelkezik, innen kerül ki ügyfeleink túlnyomó többsége.

Vállaljuk kis létszámú lakóközösségek 6-9 lakásos lakóközösségek képviseletét de több száz lakásos lakóparkok tulajdonosai is fordulhatnak hozzánk bizalommal. A tényleges szakmai munkát magasan kvalifikált közös képviselő munkatársaink végzik, de a könyvelésnél a kiemelt figyelmet igénylő feladatokat, mint a bevallások, bérszámfejtést nagy tapasztalattal rendelkező könyvelőre bízza képviseletünk. A társasházi pályázatokat folyamatosan figyelemmel kísérjük az interneten a helyi önkormányzatok weboldalán. Egyik fő motivációnk, hogy a társasház üzemeltetését úgy kell megoldani, hogy a lakóközösség számára anyagilag a lehető legkevésbé megterhelő legyen. A tulajdonosokat a közgyűléseken tájékoztatjuk a lehetőségekről és amennyiben a közgyűlés úgy dönt, hogy szeretne pályázni, akkor cégünk elkészíti a pályázatot a társasház számára, pl szelektív szemétgyűjtés, kertépítés.

A minket választó közösségek élvezhetik a széleskörű tapasztalataink nyújtotta előnyöket, mindemellett pedig a gyors, rugalmas megoldásainkat egyaránt. Azonnal megoldandó probléma esetére folyamatos elérhetőséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Rendszeres helyszíni fogadóra tartására is kínálunk lehetőséget igény szerint. Az elmúlt évek során gyümölcsöző kapcsolatokat alakítottunk ki különböző szolgáltatókkal, tehát azonnali megbízható segítséget nyújtunk ha elromlik egy zár vagy egy csap vagy eldugul a szemétledobó vagy egy jó kertészre van szüksége a közösségnek és természetesen az elvégzett munkáról minden esetben számlát kap a megrendelő. A jogszabályoknak megfelelően a közös képviselet kezelésében lévő társasházaknál elvégeztetjük az épületek kötelező, időszakos érintésvédelmi, villámvédelmi, tűzvédelmi berendezéseinek vizsgálatát, és elkészítettjük a minősítő okiratokat. A lehetséges pénztári mozgásokat próbáljuk minimálisra csökkenteni. Amennyiben a társasháznak nagyobb felhasználatlan pénzeszköze keletkezik, azt lekötéssel kamatoztatjuk. Üzletpolitikánk fő eleme a lakóközösségek maximális elégedettségének elérése.

Megbízhatóságunkat ékesen bizonyítja, hogy új ügyfeleink többnyire személyes ajánlások útján jutnak el hozzánk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és kérje ajánlatunkat.

Üdvözlettel: Kocsis Endre

Kocsis-Angyal Kft.